Tapahtuu

JOULUMARKKINAT KIIKOISISSA!

Tällä palstalla jaetaan tietoa markkinahumusta, aikatauluista ja tapahtumista paikkoineen. Seuraa ilmoittelua myös Facebookissa ja Instagramissa!

Myyntipaikkoja koskevat tiedustelut ja varaukset: Veikko Ala-Erkkilä, 044 512 9299.


LEIJONAT SAATTELEVAT SYKSYÄ

Kiikoisten Lions Club tiedottaa tulevista tapahtumista ja herättelee väkeä osallistumaan.

Suomessa viikko 41 on nimetty diabeteskävelyviikoksi. Viimevuotiseen tapaan Lions club järjestää viikon päätteeksi sunnuntaina 17.10. tapahtuman Halmesmäen kuntoportailla ja -radalla klo 13 - 15. Paikalla ovat myös Kirsikka Terveys mittaamassa verenpainetta/-sokeria ja Rose Hyvän Olon Hoitola kertomassa diabeetikon jalkojenhoidon tärkeydestä. Tule tekemään liikuntasuoritus. Olemme varanneet energiavajeen täyttämiseen mehua ja 50 ruisleipää.

Jätemuovia kerätään myös monessa kiikoislaisessa kodissa keräyspisteisiin kuljetettavaksi. Lähimmät pisteet ovat 25 km:n päässä. Yhdessä Kiikoisten Yrittäjien kanssa järjestämme kampanjan, jolla haluamme osoittaa keräyspisteen tarpeen Kiikoisissa. Vammalan Hyötykeräys tuo Seurantalon pihaan säiliöt, jonne jätemuovin voi toimittaa 18. - 31.10. Katsotaan, onko kertynyt määrä kiinnostava keräyspisteen saamiseksi.

Joulupukki tulee tänä vuonna Kiikoisten torille / ABC:n alueelle lauantaina 11.12. Torimyynti tapahtuu klo 11 - 15, ja ABC:n alueen liikkeet ovat avoinna. Tästä tulee tarkempaa infoa myöhemmin.

Tapahtumissa on mukana yhteistyökumppanimme Anna Kairala ja Kiikois Tube. Annan pursuavalla innokkuudella ja luontaisella juontajalahjakkuudella maustettuina tapahtumat näkyvät somekanavilla.

Kiikoisten Lions Club

LC Kiikoinen tempaisi: HÄMEENLAHDEN UIMARANNAN ALUE KUNTOON


Toukokuun alkupuolella oli järvilinnuilla ja miksei muillakin ihmettelemistä, kun joukko Kiikoislaisia Leijonia kokoontui Hämeenlahden uimarannalle raivaamaan puskittumaan päässyttä rantaa. Näkymä järveltä rantaan oli talkoiden alkuvaiheessa suorastaan olematon, mutta kuudella raivaussahalla ja parilla reippaalla risujen kerääjällä tehtiin parissa tunnissa ihmeitä.

Kunhan vielä muistetaan, että erilaiset "taideteokset" ja muut hengentuotteet olisi syytä tehdä muualle kuin rannan pukukoppeihin, niin rannasta saadaan oikeinkin viihtyisä kesäinen oleskelupaikka.
Nyt rannalla kelpaa jälleen ottaa aurinkoa ja uittaa vaikka kaarnaveneitä. Rantahan on hyvinkin lapsiystävällinen, eli matalaa riittää pidemmällekin.

Leijonien puolisot ovat myös kevään aikana tulossa siistimään rantaa edelleen.

Kunhan vielä muistetaan, että erilaiset "taideteokset" ja muut hengentuotteet olisi syytä tehdä muualle kuin rannan pukukoppeihin, niin rannasta saadaan oikeinkin viihtyisä kesäinen oleskelupaikka.