Sastamala Kiikoinen

"Sattuu" palstalle vastaanotamme mielellämme erilaisia tarpeita ja toimia paikkakunnalta. Haetko työntekijää, tarvitsetko palveluksen muttet tiedä mistä hakea, haluatko ottaa tai antaa kiinteistön vuokralle jne...

Varaamme oikeuden pidättäytyä julkaisemasta kaikkea "Sattuu & Tapahtuu" otsikoiden alle lähetettyä materiaalia; uskonto ja politiikka eivät missään muodossaan kuulu tänne ja erilaisen irtaimiston ostoa ja myyntiä varten on omat kanavansa.

Jos olet ostamassa tai myymässä asuin- tai liikekiinteistöä Kiikoisista, voit jättää yhteystietosi. Julkaisemme tiedon asiasta ja pääpiirteet yhteystietoineen, mutta emme varsinaista kaupallista ilmoitusta.

Esittelemme "Tapahtuu" -palstalla Klubimme toimintaa ja aktiviteettejä. Palstan nimi on ehkä hiukan harhaanjohtava koska useimmat siinä esitellyt jutut ovat jo tapahtuneet, siis tapahtumat ovat historiaa! Mutta kukapa kissan hännän nostaisi, ellei kissa itse? Siis suonette meille anteeksi?

 Muistutamme että LC Kiikoinen on poliittisesti ja kaupallisesti sitoutumaton järjestö ja pyrkii ainoastaan edistämään oman asuinalueemme  ja sen asujaimiston (noin ex Kiikoisten) etuja erilaisten vapaaehtoispohjaisten tempausten avulla. On ymmärrettävää että aina ei pelkkä "talkoohenki" auta, tarvitaan siis myös rahallisia resursseja. Osa "ei niin näkyvää" toimintaamme on näiden resurssien järjestely ja koemme onnistuneemme siinä vähintäänkin kelvollisesti. Monta lahjoistusta olisi jäänyt tekemättä elleivät jäsenemme olisi oikeasti halunneet asioiden hoituvan. Toivottavasti voimme seuraavaksi auttaa juuri sinua! Me Palvelemme!

 LC Kiikoinen Sastamala