KEEK - Virallista

Tällä sivulla julkaistaan kaikki KEEK - projektin viralliset tiedonannot ja muu siihen verrattava materiaali. Julkaisut näkyvät alla uusimmasta vanhimpaan kronologisessa järjestyksessä.


KEEK kysely mahdollisille paluumuuttajille tai ylipäänsä maallemuuttoa miettiville  10.1.2021.

Mikäli olet suunnittelemassa maallemuuttoa tai paluumuuttoa Kiikoisiin tai minne tahansa, pois kaupungin hälystä ja melskeestä, olisimme enemmän kuin kiitollisia tähän kyselyyn vastaamiseen uhraamistasi muutamasta minuutista.

Kyselylomake aukeaa tästä: https://elomake.samk.fi//lomakkeet/11314/lomakkeet.html

Kiitos vaivannäöstäsi!

KEEK asukaskysely lähti liikkeelle 10.12.2020!

KEEK-projekti sai jatkoa hankkeella, jonka tavoitteena oli selvittää yksinkertaisen kyselyn avulla palvelutarjonnan puutteita Kiikoisissa, löytää toimenpiteitä - esim digitekniikan avulla - palveluiden kehittämiseksi ja elinvoimaisuuden turvaamiseksi.

Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille! Vastausten yhteenveto on parhaillaan työn alla ja julkaistaan täällä välittömästi valmistuttuaan. Seuraa myös ilmoitteluamme Facebook "Kiikoinen" -ryhmässä!

Projektin avaus

Pandemia on siirtänyt projektin julkistusta alunperin suunnitellusta, mutta koulujen avauduttua pidimme tiedotustilaisuuden Toukolan koululla 26.5.20. Ohessa latauslinkki tilaisuudesta lähetettyyn tiedotteeseen ja alla pari kuvaa lämminhenkisestä tapahtumasta. Seikkaperäisen ja kattavan jutun voit lukea Tyrvään Sanomista, https://www.tyrvaansanomat.fi/

"Jos joku oppilas kokee, että ohjelmointi on kivaa, siitä voi tulla ammatti" , Toukolan koulun opettaja Eeva Falin näyttää uusia opetuksen työkaluja.


Toukolan koulun johtaja Juha Kankaanranta (keskellä), Kiikoisten Lions clubin presidentti Jouko Reikko ja Huittisten säästöpankin edustaja Sami Iltanen