Sastamala Kiikoinen

Blogi

Tälle palstalle kerätään erilaisia kirjoituksia henkilöiltä joilla on "kytkös" Kiikoisiin ja mielessä jotain joka olisi kiva jakaa. Kaikkia kirjoituksia ei välttämättä julkaista tai ei julkaista välittömästi, mutta joka kuukausi ylläpidon mielestä paras / nasevin / ajankohtaisin... kirjoitus palkitaan. Tekstiin lisätään kirjoittajan nimi tai nimimerkki toiveen mukaan. Voit liittää kirjoituksesi sähköpostiin yllapito@LCKiikoinen.fi

Mikko Alvari Karviasta on harjoittanut torikauppiaan ammattia kymmenkunta vuotta. Heinäkuisena perjantaina hän on vaimonsa Pirjo Alvarin kanssa Kiikoisten torilla, kuten on ollut jokaisena virallisena toripäivänä siitä lähtien, kun tori 2013 otettiin käyttöön.

Entinen kiikoislainen, potentiaalinen paluumuuttaja, nykyinen vapaa-ajan asustelija Kiikoisissa ja sarjassa yrittäjä ottaa kantaa kaikkeen!

Olen kuullut sanonnan: Tyytyväisyyteen loppuu kehitys. Usein uudet ideat saavat alkunsa tyytymättömyydestä ja halusta tehdä asioita toisin. Mitä tapahtuu, kun monissa työelämän koukeroissa marinoitunut ja monta johtamiskulttuuria nähnyt aikuinen nainen kyllästyy ja on tyytymätön silloiseen tilanteeseen? Siitä saadaan uusi yrittäjä Kiikoisiin.

Tämä kirjoitus kumpuaa pessimismistä, elämää jäytävästä stressilähteestä, jota pitävät poreilevana aamun sanomat, päivän uutiset, kahvikeskustelut ja työmarkkinaneuvottelut. Tämä tuhovoima tulee syöstä kauaksi pippuripellolle tai ainakin hevonkuuseen.

LC Kiikoinen Sastamala